Herfstfair kwekerij Van der Velde in Heerde

Over de herfstfair bij kwekerij Van der Velde

Kwekerij van der Velde, een gezellige kleinschalige kwekerij, organiseert een sfeervolle herfstfair op 8 en 9 september. Tijdens deze fair is er een groot aantal bijzondere pompoenen, kalebassen en herfstvruchten te vinden. Op vrijdag 8 september kunnen bezoekers genieten van verschillende activiteiten. Om 13.00 uur wordt er een bloemschikdemonstratie gegeven door Ilse Kerkmeyer. Daarnaast zijn er om 11.00 en 15.00 uur herfstmodeshows door Roos Fashion.

Ook op zaterdag 9 september is er genoeg te beleven. Om 13.00 uur wordt er opnieuw een bloemschikdemonstratie gegeven. Daarnaast zijn er om 11.00 en 15.00 uur herfstmodeshows door Roos Fashion. Naast deze activiteiten zijn er nog tal van andere dingen te doen en te zien. Houtdraaier Martien Smit toont zijn gemaakte vogelhuisjes, kandelaars en andere houten creaties. Walter Libotté verkoopt heerlijke jams en Yvonne Kloeke heeft handgemaakte leren tassen en sieraden.

Verder is er een demonstratie en mini workshop van Stampin’Up artikelen, worden er cadeau-artikelen verkocht door Zwierke de Vries en zijn er poppenkleertjes, huishoudtextiel, rieten poppenwagentjes en handgemaakte spulletjes uit Mexico van Dinie Beute te vinden. Voor de liefhebbers van sieraden zijn er zilveren en natuurstenen sieraden van Hetty Zuidgeest en keramiek en sieraden van Tea Lamberink. ‘Paula’s passie voor vilt’ presenteert gevilte producten, terwijl Erik Nitrauw gestookte appel/perenstroop aanbiedt.

Ook Jeanette Hollander is aanwezig met verschillende alpacaproducten. Helene van der Meer-Weenink toont haar vrolijk gekleurde keramiek en Bernadette Groels heeft kaarten met de ‘flower flatting’ techniek. Teunie Albers laat haar handgemaakte teddyberen zien.

Daarnaast is er een pluktuin waar bezoekers hun eigen boeket kunnen plukken en bramen en frambozen kunnen plukken. In de presentatieruimte wordt daarnaast een beamer presentatie over pompoenen getoond. Voor de lekkere trek is er een verkoop van koffie, thee, sap, zelfgemaakt gebak, pompoensoep, English Pie en tosti’s.

Honden zijn niet toegestaan op het terrein, maar kunnen buiten onder de overkapping worden vastgelegd.

Kortom, de herfstfair bij kwekerij Van der Velde belooft een gezellige en sfeervolle dag te worden vol activiteiten, bijzondere producten en lekkernijen.

Programma

Vrijdag 8 september

  • 13.00 uur Bloemschikdemonstratie door Ilse kerkmeyer
  • 11.00 en 15.00 uur Herfstmodeshow door Roos Fashion

Zaterdag 9 september

  • 13.00 uur: Bloemschikdemonstratie
  • 11.00 en 15.00 uur Herfstmodeshow door Roos Fashion

 

Borchgraverweg 3a
8181 RW Heerde

Wanneer?

8 & 9 september 2023
Van 10:00 – 17:00 uur

Locatie

Borchgraverweg 3a
8181 RW Heerde
Gelderland

Kosten

€2,50 incl. kop koffie of thee, tot 12 jaar gratis entree

Meer info

www.kwekerijvandervelde.nl